logo

 • Aankomst Terschelling
 • Drenkelingenhuisje
 • Strandpaal
 • Kampvuur Noordzeestrand
 • Camping Wantij

Contactgevens

Camping 't Wantij
Fam. Jongsma
Duinweg Oosterend 24
8897 HB Oosterend Terschelling
T:  0562 - 448 522
M: 06 - 20 39 63 45
info@wantij-terschelling.nl

facebooktwitter

twitterbird

fotoboek2

Terschelling App2

banner caravanactieterschelling 2017 staand

waddengoud wantij

Corona virus

Laatste update: 07-05-2020 

Laatste update: De rijksoverheid heeft woensdag 6 mei j.l. besloten dat alle toiletgebouwen tot 1 juli gesloten dienen te blijven. Wel is het mogelijk aan 1 campingplaats 1 sanitair gedeelte toete kennen. Campers of caravans met eigen sanitair mogen wel gewoon kamperen en kunnen wel gebruik maken van het chemisch toilet maar niet van het toiletgebouw. Wij zijn nog in afwachting van de regelgeving van de Veiligheidsregio en hopen op een verruiming van de regels voor de maand juni.

We zijn geopend, met maatregelen

Camping ’t Wan-tij is ondanks alles geopend! Dat mag, mits wij ons de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid voldoen: “Op locaties zoals vakantieparken gaat gelden dat men maatregelen moet treffen om mensen 1,5 meter afstand te laten houden. Als men hiertoe niet in staat is dan mogen gemeenten deze locaties sluiten.” 

 Let op: Als u of één van uw gezinsleden (milde) verkoudheidsklachten heeft, dan bent u verplicht om thuis te blijven!

RIVM maatregelen
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd:

 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Was je handen regelmatig met handen en zeep.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Geen handen schudden.
 • Niet onnodig langsgaan bij vrienden, buren of bekenden op de camping.
 • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en onszelf gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven. Bij niet naleving van deze regels zult u per direct gevraagd worden om onze camping te verlaten (toegang tot het park zal ontzegd worden en hier krijgt u schriftelijk bericht van).

                                                                                                                                              

Camping ’t Wan-tij maatregelen

Op Camping ’t Wan-tij gelden de volgende regels:

 • U kunt gebruik maken van een accommodatie/kampeerplaats indien u met uw eigen partner/eigen gezin komt. Indien u met niet-gezinsleden wilt komen geldt een maximum van 3 personen.
 • Voor vragen bij de receptie kunt u met maximaal 2 personen bij ons terecht.
 • U kunt geen bezoek ontvangen op de camping en of in de appartementen.
 • Op het gehele bedrijf staan wij samenscholing niet toe.

Faciliteiten

Het toiletgebouwen blijft volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid in ieder geval tot en met 1 juli voor openbaar gebruik gesloten, Campinggasten krijgen exclusief toegang tot één toilet gedeelte. Wij wachten de aangepaste regelgeving van de Veiligheidsregio af. Deze wordt eind volgende week verwacht. Wij hopen op een verruiming van de regels voor de maand juni. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit hier aanpassen.

De kampwinkel (afhaal) is geopend. Ook hier gelden de extra maatregelen.

Annuleren

Op dit moment is het Corona virus geen geldige reden voor kosteloos annuleren en valt het niet onder de annuleringsverzekering. U kunt annuleren of eventueel u boeking verzetten (zie hieronder). Omdat reizen in Nederland niet verboden is en op Terschelling het recreatiefverblijf is toegestaan kunnen wij aan onze kant van de reserveringsovereenkomst voldoen. Als u besluit om niet naar Terschelling te reizen is dat uw eigen besluit en is in principe bij annulering artikel 6 van de Hiswa-Recron voorwaarden van toepassing.

Kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron

Boeking verzetten

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u gezien het virus toch geen zin in de vakantie dan hebben wij daar begrip voor. Als gastvrij bedrijf willen wij onze gasten zoveel mogelijk tegemoet komen in deze tijden. Vandaar het volgende aanbieden:

Heeft u geboekt met een aankomstdatum tot en met 19 mei? En wilt u deze verzetten? Neem dan contact op met ons op om uw verblijf naar een latere datum te verplaatsen en de voorwaarden te bespreken.

U kunt uw boeking omzetten naar een ander moment mits daarbij de volgende voorwaarden in acht worden genomen:

 • Voordat de boeking definitief omgezet kan worden ontvangen wij (indien van toepassing) graag het restant, zodat het totaal bedrag is voldaan.
 • De boeking kan omgezet worden naar een ander moment of eerst tijdelijk in een tegoed. 
 • De nieuwe aankomst datum dient binnen 13 maanden na de oorspronkelijk aankomst datum te vallen.
 • Mocht u binnen een jaar geen gebruik maken van het openstaande tegoed dan komt het tegoed te vervallen. 
 • Geld terug krijgen is in geen geval mogelijk.
 • In het geval van een tegoed refereer bij het maken van een nieuwe boeking graag naar het oorspronkelijke reservering nummer, dat is u referentie nummer. 
 • Let op: dit geldt niet voor seizoenplaatsen. Neem bij vragen contact op met de receptie.

Op dit moment geldt dat reserveringen met aankomst vanaf 1 juli niet kunnen worden omgeboekt of geannuleerd met als reden het corona-virus.  

Oerol
Het Oerol festival gaat dit jar helaas niet door. Het niet doorgaan van oerol hoeft natuurlijk niet te betekenen dat uw verblijf niet door kan gaan. U bent van harte welkom om van al het andere dat Terschelling te bieden heeft te komen genieten. We willen daarom vragen aan iedereen die geboekt heeft voor de Oerolperiode om de regelgeving van de Veiligheidsregio nog even af te wachten tot het duidelijk is of wij in juni meerdere gasten kunnen ontvangen. Wilt u uw verblijf liever annuleren of omboeken dan kan dat.  De annuleringskosten zullen wij tot 1 juli op 25% van de verblijfprijs laten staan, daarna houden wij de annuleringskosten volgens de voorwaarden aan.

Vakantie samenstelling mag niet meer?

Het kan zijn dat u van plan was samen met een ander gezin of met vrienden op vakantie te gaan. De overheid verbiedt deze samenkomst tot 20 mei. Wij kijken graag met u naar mogelijkheden om u vakantie, op een andere manier, of op een later tijdstip alsnog te laten doorgaan. Heeft u geboekt met een aankomstdatum vóór 1 juni? Neem contact met ons op om hierover te overleggen. Voor reserveringen met aankomst na 1 juni vragen wij u het nog even af te wachten.

Faciliteiten/reizen tot en met 19 mei

                                            
Het is op dit moment in Nederland nog steeds toegestaan om te reizen en het is op Terschelling niet verboden om in recreatieverblijven te verblijven. Dus als u zich net als thuis aan de regels van het RIVM houdt én u, of uw reisgenoten, geen ziekteverschijnselen hebben bent u van harte welkom.


Rederij Doeksen vaart met een aangepaste dienstregeling en met 1/3 van het gebruikelijke aantal passagiers per afvaart, dus controleer wel even uw reservering voor de overtocht,

zie https://www.rederij-doeksen.nl/.


De supermarkten zijn open, zo ook veel winkels. Net als in de rest van Nederland zijn de restaurants, cafés, strandtenten e.d. gesloten, zo ook onze brasserie. Wel voorzien veel restaurants in een afhaal en/of bezorg service.